Zaposleni

direktor_mala.jpg TOMO GABROVŠEK
univ. ing. strojništva - direktor

Diplomiral leta 1996 na Strojni fakulteti v Ljubljani in kmalu prevzel vodenje družinskega podjetja. Ljubitelj kolesarjenja, smučanja, planin in skoraj vseh športov z žogo. Želja za prihodnost - fotografija. Od leta 2006 srečni očka sina Sanija.
 
Janez_mala.jpg JANEZ TRČEK
vodja proizvodnje

Z največ izkušnjami v podjetju zaposlen že od leta 1997. Ljubitelj " šraufanja " starih strojev in vozil je neprestano v pogonu. Njegovo največje bogastvo pa zagotovo žena Martina, sin Tilen, hči Deja in navihani dvojčici Saša in Nuša.
 
Slavko_mala.jpg SLAVKO CASERMAN
strojni operater (razrez, štancanje, rezkanje, ...)

Prihaja iz Vrhnike in je v podjetju od leta 2003. Poduhovljeni vegetarijanec v prostem času trenira karate, skoči na kolo in z Ireno skrbi za hčerko Gajo in sina Raja.
 
 
Emil_mala.jpg EMIL GERJOLJ
operater na strojih za profilno brušenje

Navihani Setnčan (s Setnika pri Polhovem Gradcu) v našem podjetju profilno brusi od leta 2005. Izhaja iz zdravega kmečkega okolja, kjer dela nikoli ne zmanjka. Njegova strast pa so konjički na dveh ali štirih kolesih in vonj osmojenih pnevmatik.
   
Mitja_mala.jpg MITJA MLINAR
strojni operater (razrez na žagi, štancanje, razigljevanje)

V horjulsko dolino se od leta 2006 vozi iz Polhovega Gradca. Že dolgo časa vesten gasilec je vedno pripravljen za "akcijo". Pri rekreaciji pa se najbolje počuti kot nogometni vratar in gledalec poletov v Planici.
 
   
David_mala.jpg DAVID KOZJEK
strojni operater (štancanje, krivljenje, profilno brušenje)

Z dvoletno prekinitvijo zaposlen od leta 2000. Vedno nasmejani član pevskega zbora ima tudi ključe idilične cerkvice na Koreni nad Horjulom. V lepi novi hiši mu družbo delajo žena Maja ter otroci Klara, Jaka in mali Jernej.
 
   

Prosta delovna mesta:
Trenutno ni prostih delovnih mest.Excenter d.o.o.
Obrtna ulica 8
1354 Horjul
Slovenija
info@excenter.si

t: +386 1 75 00 100

f: +386 1 75 00 105

Smo zanesljiv partner za proizvodnjo kovinskih izdelkov od orodjarstva do serijske proizvodnje?
Potrebujete izdelke iz pločevine proizvedene s pomočjo raznih operacij štancanja (izsekovanje, prebijanje, krivljenje,globoki vlek,...) na eskcentričnih stiskalnicah?
Želite razigljene in čiste drobne kovinske izdelke?

Povpraševanje

Za kakršnakoli vprašanja nas lahko povprašate preko spletnega obrazca.