Globoki vlek

Potrebujete izdelek narejen s postopkom globokega vleka?
Iščete pomoč za določitev ustrezne platine pred preoblikovanjem?
Želite, da za vas skonstruiramo in izdelamo orodje za globoki vlek?

Tu smo, da vam pomagamo.

Globoki vlek je zahteven postopek preoblikovanja pločevine, ki zahteva veliko izkušenj saj je potrebno v procesu konstrukcije orodij kot sami proizvodnji upoštevati veliko faktorjev.

V našem podjetju si pomagamo s kompleksnimi računalniškimi simulacijami, ki nam pomagajo optimizirati število korakov preoblikovanja, določiti kritične preseke, ustrezno velikost in obliko platine pred preoblikovanjem, elastične deformacije (spring efekt), itd.

IMG_20210608_084826_resized_20210609_084710844

Na ta način pridemo zelo hitro do ustrezne oblike orodja in končnega proizvoda, saj se izognemo večkratnim korekcijam platin in orodij. S tem strankam močno zmanjšamo stroške razvoja in izdelave orodij.

Smo kompetenten partner v najrazličnejših industrijah in s tehnološkim znanjem zadovoljujemo potrebe kupcev pri nas in v tujini.

Spoštovanje rokov, visoki standardi kakovosti ter obvladovanje stroškov so zagotovljeni z zgodnjim vključevanjem v razvojni proces.

1. Faza simulacije globokega vleka

SIM1

2. Faza simulacije globokega vleka

SIM2

3. Faza simulacije globokega vleka

SIM3

Maloserijska proizvodnja- izdelava prototipov.

Na podlagi izkušenj in rezultatov računalniških simulacij v kratkem času izdelamo prototipne kose z uporabo laserskega razreza platin ter enostavnih prototipnih orodij. Kose premerimo v našem merilnem laboratoriju.

Izdelava orodja

Po končani razvojni fazi izdelka in izdelanih prototipih, prevzamemo tudi skrb za konstrukcijo in izdelavo orodja za serijsko proizvodnjo.

Serijska proizvodnja

Proizvodnja poteka na najsodobnejših ekscentričnih in hidravličnih stiskalnicah od 20 T do 500 T.

Nenehno vlaganje v sodobno strojno opremo in tehnologije nam omogoča, da svojim strankam ponujamo najučinkovitejše procese na trgu.

Kvaliteta

Vzpostavljen sistem vodenja kakovosti ISO 9001:2015, visoka motivacija zaposlenih in sodobno opremljen merilni laboratorij nam omogočajo stalen nadzor na procesi in proizvodi.