O nas

Podjetje EXCENTER d.o.o., se je razvilo na temelju dolgoletne družinske tradicije proizvodnje kovinskih izdelkov, ki sega v leto 1973. Specializirani smo za preoblikovanje pločevine na ekscentričnih in hidravličnih stiskalnicah. Z različnimi tehnološkimi postopki smo sposobni izdelati tudi najzahtevnejše kovinske izdelke po željah in zahtevah kupcev. Ponujamo celovito storitev od faze razvoja izdelka, izdelave prototipov, izdelave ustreznih orodij in priprav do končne serijske proizvodnje.  V letih delovanja smo uspeli pridobiti zaupanje preko 350 domačih in tujih kupcev iz različnih vej industrije.

Z naprednimi računalniškimi simulacijami po standardih avtomobilske industrije izvajamo tudi optimizacijo preoblikovanja pločevine. S tem dosegamo časovno in stroškovno najbolj učinkovit način validacije izdelka. Vse od leta 2012 imamo certifikat ISO9001:2015 ( Bureau Veritas ) in redno prejemamo najvišje ocene s strani naših kupcev. S pridobljenimi izkušnjami in znanjem strankam pomagamo najti pot visoko kakovostnega in  ekonomsko ugodnega produkta. Predvsem to dosežemo s sodelovanjem že v fazi razvoja produkta.

O nas_podjetje Excenter_s

Pred 20 leti smo dejavnost dopolnili še s storitvijo oblikovnega-profilnega brušenja. Z vrhunskimi CNC stroji za optično profilno brušenje dosegamo visoko kvaliteto in natančnost pri izdelavi najrazličnejših oblik oblikovnega rezilnega orodja in rotacijskih obdelovancev. Na tem področju želimo postati med vodilnimi na slovenskem in postati opazni v širšem evropskem prostoru. Imamo tudi svoj lastni cenovno ugoden program držal in ploščic za struženje.

Sodelovali smo z naslednjimi podjetji:

Vodstvo:

Naslovna-direktor

Direktor

Tomo Gabrovšek

dipl. inž. str. ( UN )

GSM: 00386 41 649 009

e.mail: tomo.gabrovsek@excenter.si

Smo zanesljiv partner za proizvodnjo kovinskih
izdelkov od orodjarstva do serijske proizvodnje.

Kontaktirajte nas
Screenshot 2021-08-28 at 12.14.32 (1)